Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Shtune: 09:00 AM - 06:00 PM
Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Shtune: 09:00 AM - 06:00 PM
Garanci per dezinfektimin
Banimi
& Dezinfektim komercial
Imagjinoni shtepine tuaj kaq te paster, sa eshte klinikisht e paster. Pa baktere dhe viruse (COVID-19, pa myk.
hygienio lavander _banner2
Sherbim Profesional per Dezinfektim
Dezinfektim & Per
Zyren tuaj
Puntoret tane eksperte jane me certifikim dhe trajnohen per te dhene qualitet
Mbi 5 vite eksperience

Kompani e Çertifikuar per Dezinfektim

quote image

Ky sistemi inovativ paraqet nje menyre krejt te diferencuar nga metodat e vjetra te dezinfektimit ne te gjitha aspektet ne eliminimin e te gjithe spektrit te Viruseve (edhe Covid 19), baktereve, kerpudhave, sporeve, duke siguruar higjnizim 100%

Pastrimi 100% i sigurt

Teknologji Inovative. Nuk eshte nje sistem i thjeshte me nje bombul kaucuku dhe sperkatje me ndonje solucion klori, peroksid, etj, ( sic jane zakonisht 3D Dezinfektim, Deinsektim, Deratizim, te cilat perfshijne ne te njejten kohe edhe solucion kunder Insekteve, minjve, dhe mikroorganizmave) por eshte nje sistem i kombinuar i teknologjise moderne te pajises Hygienio me solucionin veprues Adantium Plus, prodhuar ne Itali, certifikuar ISO nderkombetarisht, me permbajtje nr prodhimi Lot

Per cdo perdorim, i dedikuar per Dezinfektimin kunder mikroorganizmave dhe te gjithe spektrit te Viruseve (edhe Covid-19), Bakterieve, Sporeve, Kerpudhave duke siguruar nje ambient totalisht te higjenizuar te jetes dhe ambienteve kontemporane.
 • Dezinfektim I plote per ambjente te ndryshme.
 • Avull pa ndotje ambjenti.
 • Sherbim miqesor per klientet tone.

 • -- Kompani Dezinfektimi Hygienio Lavander
Dezinfektim per Bizneset

Hygienio Lavander Ofron Dezinfektimin per biznese te ndryshme ne Shqiperi. Me nje cilesi maximale. Mbrojte kunder viruseve te ndryshme si Corona Virus - COVID-19 e shume te tjerave.

Dezinfektim
Godine
Dezinfektim
Shkolle
Dezinfektim
Fasonerie
Rezervo Tani
Dezinfektim Banese

Hygienio Lavander Ofron Dezinfektimin per shtepi banimi te ndryshme ne Shqiperi. Me nje cilesi maximale. Mbrojte kunder viruseve te ndryshme si Corona Virus - COVID-19 e shume te tjerave.

Dezinfektim
Banese
Dezinfektim
Librarie
Dezinfektime
Te ndryshme
Rezervo Tani
Mbrojtja kunder COVID-19
Provuar Shkencerisht
Efektive Kunder

Efektivitet pa demtuar shendetin, siperfaqet delikate apo pajisjet e shtrenjta. Shpejtesi ne aplikim dhe aksesim te menjehershem te ambientit. I dedikuar per Dezinfektimin kunder mikroorganizmave dhe te gjithe spektrit te Viruseve (edhe Covid-19), Bakterieve, Sporeve, Kerpudhave duke siguruar nje ambient totalisht te higjenizuar te jetes dhe ambienteve kontemporane.
-- Kompani Dezinfektimi Hygienio Lavander

Rezervo Takim
Mikrobet
Viruset
& Bakteriet
Te demshme
Alergjenet
COVID-19
Te demshme
Alergjenet

Alergjenet mund te jene çdo substance qe shkakton një reaksion te demshem.
COVID-19

Keni nevoje per sherbim Dezinfektimi
per shtepi apo Binznes

Hygienio Lavander eshte ketu per t'ju sjelle sherbimin me te mire ne Shqiperi.

Pyetje te Shpeshta.
Te mbron nga Corona Virus Covid-19?
Ky sistem është i vetmi deri më sot të sigurojë parametrat ideal të higjenizimit të ambienteve të qëndrave shëndetsore/spitalore apo të aktiviteteve të ndryshme të frekuentimit publik ku higjena është thelbësore në kushtet aktuale të pandemisë dhe domosdoshmëri në parandalimin e përhapjes dhe kontaminimit të Covid-19 pasi garanton efektivitet maksimal duke mos qënë toksik, pa aromë të pakëndshme dhe jo i dëmshëm për shëndetin dhe ambientin.
Siguron Jeten dhe shendetin?
Efektivitet pa demtuar shendetin, siperfaqet delikate apo pajisjet e shtrenjta. Higjena eshte domosdoshmeri ne cdo ambient pune, dhe ne kohe pandemie garantimi i nje higjene maksimale eshte nje domosdoshmeri per jeten e secilit prej atyre qe frekuenton keto ambiente duke mundesuar zhvillimin e nje aktiviteti me te qete dhe te sigurte per te gjithe
Cfare Teknologjish perdorni?
Ne perdorim Teknologji elitare . Eshte i vetmi qe mundeson aplikimin 100% te cdo lloj siperfaqe nga mikrohapsirat me te veshtirat per tu arritur deri te me delikatet e mobilimeve kontemporane si veshje te tyre. Hygienio eshte dizanjuar te aplikohet ne sallat e operacioneve kirurgjikale, urgjencave, dhe klinikave dentare, kesisoj, eshte ideal per aplikim mbi pajisje te shtrenjta mjeksore, mjetet e punes, kompjutera, tastiera, lazera, pajisje te ndryshme te klinikave, etj pasi nuk ka efekt gerryes, abraziv dhe nuk le shenja apo demtime te ndonje lloj natyre.
-- Kompani Dezinfektimi Hygienio Lavander
Keni Certifikim?
HYGIENIO LAVANDER, liçencuar për kryerjen e shërbimit të dezinfektimit operon me Sistemin e Avancuar të Dezinfektimit pajisjen HYGIENIO, lider botëror i dezinfektimit aktiv në të nxehtë së bashku me solucionin dezinfektant Certifikata eshte e njohur nga ISSH
-- Kompani Dezinfektimi Hygienio Lavander
Na kontaktoni

Na kontaktoni per cdo gje nepermjet formes se kontaktit per cdo informacion ose rezervim.

  What to Expect
  Ready for Your Home or Office
  to Feel Rejuvenated?
  Our team is well trained and highly qualified experts in professional cleaning and disinfect services to keep all types of premises clean and safe. We segment our services under six segments to make it easier for you to choose!
  • Customized Cleaning Schedule
  • Security Protection
  • Trusted & experienced
  • 24-Hour warranty
  • Client Support
  100K+
  Cleans
  100K+
  Satisfaction
  Get a Price Quote Today!

  Trust us with all of your commercial
  or residential sanitizing needs.

  1-800-654-3210
  quote image
  Our Testimonials
  Excellent Service and Cleaning Results
  I just wanted to say how much I appreciate the excellent quality of work done by your staff. Without worry, I know that I will have a clean home to come home to after you are finished. It isn't often that you can have a service provider perform the tasks you hired them for and have the job done well.
  — Ian A. Johnson, Small Business Owner
  quote image
  Our Testimonials
  Excellent Service and Cleaning Results
  I just wanted to say how much I appreciate the excellent quality of work done by your staff. Without worry, I know that I will have a clean home to come home to after you are finished. It isn't often that you can have a service provider perform the tasks you hired them for and have the job done well. I highly recommend your company as it is.
  — Ian A. Johnson, Small Business Owner
  quote image
  Our Testimonials
  Excellent Service and Cleaning Results
  I just wanted to say how much I appreciate the excellent quality of work done by your staff. Without worry, I know that I will have a clean home to come home to after you are finished. It isn't often that you can have a service provider perform the tasks you hired them for and have the job done well. I highly recommend your company as it is just what you need when.
  — Ian A. Johnson, Small Business Owner
  Punimet Tona
  Dezinfektime te ndryshme