Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7
Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7

Sherbime per Biznese

Sherbimet tona

Rendesia e pastrimit dhe dezinfektimit

Për punonjësit që nuk mund të punojnë nga shtëpia, shërbimet e pastrimit dhe dezinfektimit të zyrës sonë do të sigurojnë një mjedis të sigurt dhe të pastër siç kërkohet nga OSHA. Aftësia jonë për të dezinfektuar shpejt dhe në mënyrë efektive zona të mëdha do të minimizojë çdo kohë joproduktive dhe do ta mbajë fuqinë tuaj të punës të shëndetshme në këtë kohë.

Profesionalizem, Qualitet dhe Besueshmeri

  • Ofrojm Dezinfektim per biznese te vogla dhe ato te medhaja
  • Certifikate per Dezinfektimin e ambjentit te biznesit
  • 24/7 Sherbim ndaj Klientit

Dezinfektime te ndryshme

Ju bëni të gjitha përpjekjet për t'i mbajtur shtepinë tuaj sa më të sigurt dhe të shëndetshëm, pse të paguani një kompani tregtare pastrimi që nuk janë te CERTIFIKUARA Hygienio Lavander përpiqet të sigurojë një shërbim pastrues mjekësor të përgjegjshëm të klasit të parë, i cili promovon një mbrojtje 100% kundrejt COVID-19, ambjente më të pastërta, të shëndetshëm dhe të sigurt për ju. Ne përdorim vetëm produkte me ciësi te lartë, të Çertifikuar dhe të sigurt për mjedisin.

  • Dezinfektime te ndryshme per Biznese te vogla dhe te medhaja
  • Sherbim cilesor e i sigurte
  • Dezinfektime Zyre
REZERVONI TANI
Our Pricing

Commercial Sanitizing Services Rates

Are you looking for more specific numbers to work with as you size up your prospective cleaning service provider? Use this table to get a better idea of the price per square foot that many businesses pay today and how many man hours are typically required to perform the job. Price ranges are based on programs that clean a space three times per week.

Benefit From Our Affordable Prices
  • If you require a domestic cleaner or house cleaner on a weekly or fortnightly basis, the cost starts from $15.00 per hour.
  • A deposit will be required for our “one-off” cleaning service.
Commercial Services Price
Medical Cleaning from $850
Office Cleaning $750 - $1,000
Industrial Cleaning $850 - $1,100
School Cleaning $750 - $1,000
Building Cleaning
Gutter Sanitizing $150
Roof Sanitizing $250 - $300
Education Centre $750 - $1,000
Warehouse Cleaning $650 - $700
Factory Cleaning from $350

Menyra me e sigurte per dezinfektim

Pse Pastrim me Avull

Vret 99.9% e Viruseve

Ne perdorim nje teknologji moderne per te arritur dezinfektimin e thelle per te hequr dhe vrare bakteret dhe viruset (COVID-19 ) te ngulitur thelle dhe mbeturinat e infektuara nga mikrobet.

Permban (emri dhe cilesia)

Perberja e dezinfektuesit eshte mjaft miqesore me njeriun per arsye se shpërndan papastërtitë e kripura, shkrin yndyrat ose pluhurin, vret mikrobet,bakteriet dhe myk.

E sigurte dhe jo e dmeshme

Perberja kimikate eshte shume e ulet dhe nuk ka mbetje te demshme ne siperfaqe te cilat mund te jen toksike per kafshet shtepiake dhe femijeve.