Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7
Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7

Kontakt

Na kontaktoni

Ne sherbimin tuaj per nje Dezinfektimi Maksimal

Ne jemi duke bere çdo perpjekje per te perfunduar kerkesat dhe per te permbushur porosite ne te jete e mundur. Ju mund te plotesoni formularin tone me poshte, por ju lutemi kini durim ndersa ne punojme per te prodhuar kimikate pastruese (COVID-19) dhe dezinfektues per shendetin dhe sigurine e te gjitheve. Faleminderit!
Adresa Jone
Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Numer kontakti
068 401 0777
Adresa e E-mai
info@hygieniolavander.com
Oraret
Te Hene - Te Shtune: 09:00 AM - 06:00 PM E Djela: Pushim

Na kontatkoni. Ne jemi ketu per tju ndihmuar

Ne shpresojme t'ju ndihmojme te krijoni dhe mirembani nje ambjent te paster dhe te shendetshem sa me i kendshem, aq edhe funksional.