Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7
Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7

Sherbim per banesa

Sherbimet tona

Dezinfektim duke perdorur solucionet me te mira kunder COVID-19

Dezinfektim i hapesires tuaj te jeteses kerkon perpjekje maksimale.Rezervoni sherbimin tone dhe stafi jone te trajnuar me certifikim si dhe pajisjet te nivelit me te larte per ta bere shtepine tuaj te mbrojtur kundrejt mikrobeve dhe bakterieve te ndryshme duke permendur kete te fundit COVID-19( coronavirus ).

Pse te rezervojme sherbimet tona të banimit?

  • Dezinfektim i shpejt per nje kohe te shkurter.
  • Cilesi e larte dhe e pademshe per njeriun.
  • Sherbim 24/7 per ju

Dezinfektime te ndryshme

Ju bëni të gjitha përpjekjet për t'i mbajtur shtepinë tuaj sa më të sigurt dhe të shëndetshëm, pse të paguani një kompani tregtare pastrimi që nuk janë te CERTIFIKUARA Hygienio Lavander përpiqet të sigurojë një shërbim pastrues mjekësor të përgjegjshëm të klasit të parë, i cili promovon një mbrojtje 100% kundrejt COVID-19, ambjente më të pastërta, të shëndetshëm dhe të sigurt për ju. Ne përdorim vetëm produkte me ciësi te lartë, të Çertifikuar dhe të sigurt për mjedisin.

Shtepia duhet Dezinfektuar per arsyet:
  • Ndalon perhapjen e bakterieve dhe viruseve
  • 100% e sigurt kunder Coronavirus (COVID-19)
REZERVONI TANI
Our Pricing

Residential Sanitizing Services Rates

There are companies that offer package pricing, flat rate pricing but we have over 25 years experience with in-home estimating and can quickly assess the time required for a cleaning for you. We believe flat rate pricing or package pricing over-inflates the price to cover for inadequacies in estimating.

Benefit From Our Affordable Prices
  • If you require a domestic cleaner or house cleaner on a weekly or fortnightly basis, the cost starts from $15.00 per hour.
  • A deposit will be required for our “one-off” cleaning service.
Residential Services Price
Mattress Sanitizing from $150
Furniture Sanitizing $750 - $1,000
Carpet Sanitizing $50 - $75
Whole Home Sanitizing
Air Duct Cleaning $750 - $1,000
Drape Sanitizing $150
Furniture Upholstery Sanitizing $50-$80
Gutter Sanitizing $150
Roof Sanitizing $250 - $300
Wall Sanitizing Service $650 - $700
Menyra me e sigurte per dezinfektim

Pse Pastrim me Avull

Vret 99.9% e Viruseve

Ne perdorim nje teknologji moderne per te arritur dezinfektimin e thelle per te hequr dhe vrare bakteret dhe viruset (COVID-19 ) te ngulitur thelle dhe mbeturinat e infektuara nga mikrobet.

Permban (emri dhe cilesia)

Perberja e dezinfektuesit eshte mjaft miqesore me njeriun per arsye se shpërndan papastërtitë e kripura, shkrin yndyrat ose pluhurin, vret mikrobet,bakteriet dhe myk.

E sigurte dhe jo e dmeshme

Perberja kimikate eshte shume e ulet dhe nuk ka mbetje te demshme ne siperfaqe te cilat mund te jen toksike per kafshet shtepiake dhe femijeve.