Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7
Rruga Nikolla Tupe 19-11, Tirana 1019
Te Hene - Te Djele: 24/7

Rreth Nesh

Rreth Hygienio Albania

Kush eshte Hygienio Albania

Tekst rreth Hygienio albania

Rezervo Tani
Sherbimet

Dezinfektimi & Sterilizimi

HYGIENIO LAVANDER, liçencuar për kryerjen e shërbimit të dezinfektimit operon me Sistemin e Avancuar të Dezinfektimit pajisjen HYGIENIO, lider botëror i dezinfektimit aktiv në të nxehtë së bashku me solucionin dezinfektant Adantium Plus, i cili vepron në eliminimin e Viruseve, sikurwse Covid-19, baktereve, kërpudhave, sporeve, etj. duke siguruar një higjenizim 360 gradë dhe në mënyrë të qëndrueshme edhe pas aplikimit. Testet laboratorike kanë dëshmuar reduktimin maksimal të organizmave mikrobiologjik në më shumë se 99.999 %.
Ky është i vetmi sistem në botë që krijon mbi çdo sipërfaqe një shtresë mbuluese mbrojtëse afatgjatë dhe 100% gjithëpërfshirëse e cila vazhdon të veprojë për 72 orë.
Kjo metodë Ivovative nëpërmjet aplikimit në të nxehtë të dezinfektuesit në sipërfaqe siguron efektivitet maksimal sipas Legjislacionit Shqiptar dhe Konformitetit të Direktivave Ndërkombëtare për Hygienio CEE 73/23, CEE 93/68, CEE 89/336, CEE 93/68 dhe Adantium Plus CE 0373.

10K+
Pastrime
100%
Te kenaqur
Informacion I rendesishem

Produktet qe perdorim ne

Ekologjike Dhe produkte miqesore per njerzit

Pershkrim produktesh P1

Pershkrim produktesh P2
Te mbrojm Ambjentin tone
Siguron Jeten dhe shendetin

Higjena eshte domosdoshmeri ne cdo ambient pune, dhe ne kohe pandemie garantimi i nje higjene maksimale eshte nje domosdoshmeri per jeten e secilit prej atyre qe frekuenton keto ambiente duke mundesuar zhvillimin e nje aktiviteti me te qete dhe te sigurte per te gjithe. Ne kete drejtim ne mund te hartojme nje pakete qe ti pershtatet aktivitetit tuaj dhe protokollit zbatues, konform edhe direktivave te MSH duke ju pajisur me Certifikimin perkates, njohur nga ISSH.

Rezervo Tani
Mbrojtes ndaj viruseve
Avulli
eshte i sigurt
Jo Toksik
& dhe jo alkolik
Vepron Shpejt
Jo korrozive
Mbron
Ambjentin & Njerzit
Avulli
eshte i sigurt

Avulli dezinfektues eshte i sigurt per femijet, kafshet shtepiake dhe kedo dhe kushdo qe eshte alergjik ndaj Avullit kimik

Ne kujdesemi per njerezit

Disa nga punet e Hygienio Lavander

HYGIENIO LAVANDER merr përsipër kryerjen e dezinfektimit të ambjenteve te ndryshme, duke garantuar higjenizimin 100%
Arena Center

Dezinfektimi i plote per Arena Cente... Lexo Me shume

Call Center

Dezinfektimi i plote per Callcenter te ndryshme... Lexo Me shume

Hotele

Dezinfektimi i plote per Hoteleri... Lexo Me shume